Happy Halloween

De perfecte schoen voor elke halloweenactiviteit

31 oktober, de dag waarop we steeds vaker Halloween vieren. Deze enge feestdag wordt meer en meer een traditie bij ons. Allerlei halloweenactiviteiten schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Van het klassieke trick-or-treat dat uit Amerika komt overgewaaid tot griezelige halloweenwandelingen en spectaculaire halloweenfeestjes, je kunt het zo gek niet bedenken.

Heb jij een activiteit gepland en weet je nog niet welke outfit je vanavond aantrekt? Over je schoenen hoef je je alvast geen zorgen te maken. Wij geven je graag wat inspiratie uit onze Gabor-collectie zodat jij je perfecte paar kan kiezen.

 

Trick-or-treat

Ga jij op tocht voor trick or treat? Met de winterse temperaturen deze avond is het belangrijk om je voeten lekker warm te houden, want er is niets zo vervelend als koude straatstenen die je voeten omtoveren tot echte ijspegels. Kies daarom voor een laarsje met een warme voering, zodat je voeten heerlijk warm blijven. Meer informatie over de verschillende voeringen van Gabor lees je hier. Onze favoriet van dit seizoen is model 33.711.93, een lichtbeige winterlaarsje dat geïnspireerd is op de hiker-boots en een warme, lamswollen voering heeft. Met dit laarsje zijn ‘cold feet’ zeker niet van toepassing – maar misschien wel in de figuurlijke zin?

Halloweentocht

Voor wie op halloweentocht gaat, is onze Rollingsoft-collectie een absolute aanrader. Rollingsoft-modellen hebben een unieke zool die speciaal ontwikkeld werd om de natuurlijke afrolbeweging van de voet te volgen. Uitneembare steunzolen, ritsen, elastische materialen en zachte, ademende voeringen maken het comfortpakketje verder af. Hierdoor is Rollingsoft uitermate geschikt voor (licht)sportieve activiteiten - waaronder dus ook wandelen - zonder eruit te zien als een echte sportschoen, want ook aan het uitweken van modieuze uppers wordt steeds veel aandacht besteed. We stellen graag model 36.973.37 voor, een Rollingsoft-model in een mooie combi van zwart leder en het materiaal ‘coco’.

Halloweenfeestje

Of je nu helemaal verkleed gaat of niet, je wil op de één of andere manier toch het halloweenthema in je outfit verwerken. Kleuren zijn daar een ideale manier voor. De typische halloweenkleuren zijn pompoentinten zoals oranje en geel. En laat dat nu net een trendkleur van dit seizoen zijn! Wij zijn helemaal weg van artikel 33.420.10, een geklede sneaker in gele suède met accenten in luipaardprint, voorzien van een rits, steunzoolfunctie en Best-Fitting leest voor een op-en-top pasvorm.