Gabor Bags

Drie redenen om een Gabor-tas te kiezen

Gabor staat in de eerste plaats gekend als schoenenmerk. Wat meer dan 100 jaar geleden begon met een kleinschalige schoenwinkel in Duitsland, is nu uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de schoenhandel. Sinds 2001 brengt Gabor naast damesschoenen ook een handtassencollectie op de markt. De handtassen van Gabor zijn vervaardigd uit imitatieleder en vormen een mooie aanvulling op de schoencollectie van het merk. Met een ruim aanbod aan clutches, rugzakken, shoppers, cross-overs en meer vindt ieder gegarandeerd een tas die bij zijn eigen stijl aansluit. Steeds afgestemd op de schoenen van Gabor, voor een correcte prijs, met aandacht voor de trends en modekleuren zonder overdadig te zijn. Vanuit die visie wist Gabor al heel wat liefhebbers te overtuigen. Heb je toch nog een extra argument nodig? Hier zijn alvast drie redenen om te kiezen voor een Gabor-tas.

 

1. In lijn met de schoenencollectie

Gabor schoenen en Gabor tassen zijn van dezelfde signatuur, en dat merk je. De tassencollectie wordt steeds ontworpen in overeenstemming met de schoenen. Kleuren worden op elkaar afgestemd, combinaties van materialen worden naast elkaar gelegd om een mooi geheel te vormen. Zo kan je naar hartenlust mixen en matchen.

Gabor Schoudertas Ella 8564-72

 

2. Een uitgebreide collectie

De tassencollectie van Gabor is niet zomaar een bijproduct, maar een volwaardige collectie met een uitgebreide keuze aan modellen en kleuren. Klein tasje? In alle kleuren en vormen. Een klassieke shopper? Steeds aanwezig. Liever een rugzak? Komt in orde. De Barina-groep is een mooi voorbeeld hiervan. De Barina’s zijn maar liefst in zes uitvoeringen beschikbaar: als rugzak, cross-over, bowling bag, heuptasje, shopper en portefeuille. Elk van deze kan je zelfs nog kiezen in bruin, blauw of beige.

Gabor Shopper Barina 8441-166

 

3. Functioneel

Net zoals bij de schoenen van Gabor het comfort een belangrijke pijler is, wordt ook bij de tassen aandacht besteed aan functionaliteit. Ritssluitingen, opbergvakjes aan de binnen-en buitenkant en verstelbare riemen zijn maar enkele voorbeelden. Of wat dacht je van het bag-in-bag principe? Tasje Emmy is er zo eentje: een kleine tas voor je belangrijkste spullen die je als clutch of heuptasje kan dragen, maar ook in een grotere tas kan steken als organizer, om makkelijk iets terug te vinden.

Gabor bag-in-bag Emmy 7870-60