Gabor

Ontdek de trends voor deze winter

Het nieuwe winterseizoen staat voor de deur. Dat betekent: tijd om je kledingkast onder handen te nemen en nieuwe items aanschaffen, zodat je helemaal mee bent met de nieuwste trends voor deze winter.

Wij helpen je graag een handje  bij je keuze en zetten alvast de belangrijkste trends in de schoenmode op een rijtje, met inspiratie uit de huidige Gabor-collectie.

Laat je verassen door nieuwe kleuren zoals okergeel of winters beige, ga voor een actuele slangenprint of kies voor een afzaklaarsje – je vindt zeker iets wat bij jouw stijl past.

 

Biker ... : de biker boots maakten vorige winter reeds hun opmars, en ook in het huidige winterseizoen is het bikerthema nog steeds aanwezig. We zien enkele basislaarsjes, maar vooral ook veel vernieuwing, waarbij gedurfdere combinaties zeker geen taboe zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bikerlaarsje in slangenprint? Wij vinden de looks van model 32.796.35 alvast geslaagd, en ook het comfort is verzekerd dankzij de G-breedte, de steunzoolfunctie en de ritssluiting aan de binnenkant.
 
... or hiker: naast de biker boots bevat de Gabor-collectie ook verschillende ‘hiker boots’ of laarsjes waarbij inspiratie gehaald wordt uit de trekking- en wandelsport. Typische kenmerken zoals haakjessluitingen, kleurrijke veters en warme materialen zorgen voor de herkenbare hiker-look. Laarsje 33.711.93 is een perfect voorbeeld hiervan. Ook zijn lichtbeige kleur maakt dit model erg actueel, zo ga je deze winter volgens de laatste trend én met warme voeten naar buiten.
 
Western: westernlaarsjes zijn terug van weggeweest en zijn een overduidelijk thema deze winter.  Met puntige leest of ronde neus, met een stevige blokhak of iets eenvoudiger als chelsea boot - er is keuze genoeg. Warme cognac-tinten en mooie slangenprints maken het plaatje compleet. Onze favoriet is model 31.601.63, een stoer westernlaarsje in een mooie, subtiele slangenprint. Howdy!
 
Slangenprints: slangenprints zien we niet alleen bij de westernlaarsjes, maar ook bij zowat alle schoentypes. Deze print drukt sterk z'n stempel op de wintercollectie. De alomtegenwoordige leopardprint van de voorbije seizoenen verdwijnt daardoor iets meer naar de achtergrond. Wie een volledige slangenprint te opzichtig vindt, kan kiezen voor een accent. Vaak zit in sneakers met materiaalcombinaties zo'n klein accent verwerkt. Een goed voorbeeld is model 36.448.25: erg actueel met zijn print en modische zooloptiek, en ook comfortabel dankzij zijn G-breedte en steunzoolfunctie.
 
Okergeel: dit winterseizoen zien we een warm kleurenpalet met een waaier aan bruintinten zoals beige en cognac. Als accentkleur zien we vooral okergeel, wat een mooie aanvulling vormt op de bruintinten. Vooral sneakers blijken een geliefd model in okergeel, onze keuze valt dan ook op artikel 33.420.10: ietwat gewaagder met zijn accent in leopard, maar heerlijk comfortabel aan de voet dankzij zijn best-fitting leest, ritssluiting steunzoolfunctie.
 
Afzaklaarsjes en ¾ laarsjes: Back to the nillies! Afzakjeslaarsjes zijn namelijk weer helemaal terug voor winter 2019. Typerend voor deze laarsjes is hun afgezakte schacht, waardoor ze gefronst zijn. Vooral in suède-materialen oogt dit type schoen mooi. Wij zijn helemaal weg van model 35.801.18: actueel én bovendien ook elegant met zijn stevige blokhak.