Trend Jungle Fever

Trend: jungle fever

Dierenprints zijn dit najaar niet weg te denken uit het modebeeld. Vooral de luipaardprint geeft de toon aan en zie je zowel in de kledingcollecties, schoencollecties als accessoires. De tijd dat dierenprints ordinair waren, zijn dus definitief voorbij.

Wie een kledingstuk met print toch nog te gewaagd vindt, kan zijn hart dus gerust ophalen bij de accessoires. Met een paar schoenen of een handtas in dierenprint hou je je look subtiel en stijlvol, terwijl je toch duidelijk mee bent met de trends. Combineer met neutrale kleuren zoals zwart, wit of grijs, en basic materialen zoals denim om je eyecatcher helemaal tot zijn recht te laten komen.

Ontdek hieronder onze favoriete dierenprints uit de schoencollectie van Gabor!

Luipaard

De luipaardprint is alomtegenwoordig. Naast de klassieke versie met zwart en camel zien we dit najaar allerlei nieuwe interpretaties van deze print: in subtiel grijs met zwart, in kaki of taupe. Onthoud wel: less is more. Laat je schoenen of je handtas de eyecatcher zijn van outfit en hou de rest neutraal, anders wordt je look al snel te schreeuwerig. Onze favoriet is laarsje 92.590.60. Dit spitse laarsje in grijze luipaardprint komt in G-breedte met uitneembaar voetbed. Kortom, een perfecte combinatie van trends en comfort.

Kroko

Naast de luipaardprint zien we in de schoencollecties ook heel wat krokoprints. In tegenstelling tot de luipaardprint, die vaak als volledige upper gebruikt wordt, is de krokoprint iets subtieler. Hij wordt vaak als detail gebruikt in een materiaalcombinatie, zoals bij sneaker 96.369.37 . Deze sneaker in G-breedte heeft ook een uitneembaar voetbed en een handige ritssluiting voor een makkelijke pasvorm.

Snake

Slangenprints zijn een all-time favourite. Hoewel momenteel het luipaardmotief een onmiskenbare trend is, doet ook de slangenprint het opvallend goed. Pumps vind je vaak in volledige slangenprint, maar voor wie het iets minder pittig mag, zijn er ook laarsjes en sneakers met een klein detail in snake. Wij kiezen voor high top sneaker 96.428.15 in een combinatie van brons metallic en taupe slangenprint. De vernieuwende kettingveter geeft bovendien een stoere touch aan dit model.