Jan en Vanessa Geurts

Eurag Shoes - Trendlabels naar de volgende generatie

We willen even de tijd nemen om spannend nieuws te delen en u op de hoogte te houden van het volgende hoofdstuk in onze professionele reis.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Jan en Vanessa Geurts onlangs de teugels van het familiebedrijf Eurag Shoes – Trendlabels hebben overgenomen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het familiebedrijf, en een voorrecht om zulke verantwoordelijkheid toevertrouwd te krijgen.

Zoals velen van jullie weten is Eurag Shoes al generaties lang een hoeksteen van de familie Geurts. Het opnemen van de leiderschapsrol is niet alleen een grote eer, maar ook een geweldige kans om verder te bouwen op het succes en de erfenis van de beide ouders.

Deze transitie brengt een hernieuwde toewijding aan onze kernmissie van groei en innovatie met zich mee. We blijven verder samenwerken met ons getalenteerde team, waarbij we onze expertise in de mode-industrie kunnen benutten en een cultuur van samenwerking, uitmuntendheid en aanpassingsvermogen kunnen bevorderen.

We willen ook onze dank betuigen aan ons professionele netwerk en onze partners, aangezien jullie steun en aanmoediging een belangrijke rol hebben gespeeld in onze reis tot nu toe. Ons succes is afhankelijk van de kracht van onze relaties en ons vermogen om ons aan te passen aan het steeds veranderende zakelijke landschap.