Gabor biker boots witte zolen

Witte of andere lichte zolen, de meningen erover zijn verdeeld. Neem bijvoorbeeld een zwarte sneaker met witte zool. De ene vindt dat prima, terwijl de andere dat contrast toch net iets te groot vindt en liever kiest voor een donkere zool.

gabor slippers

In de zomer is niets zo heerlijk als een paar leuke slippers aan je voeten. Lekker fris en vooral ook heel gemakkelijk! Onder invloed van homewear die stevig in de lift zit, kennen slippers een groot succes. Je vindt ze dan ook in allerlei stijlen, van sportief tot gekleed.

Gabor sneaker breedtemaat

De breedtemaat van je schoen is minstens even belangrijk als je schoenmaat. Zowel te brede als te smalle schoenen zijn oncomfortabel, en net daarom is het belangrijk om een juiste breedte te kiezen.

 

Gabor SS21

Ieder seizoen brengt nieuwe trends, en daar kijken we natuurlijk met veel plezier naar uit. Voor het nieuwe zomerseizoen zien we in de schoencollecties bijvoorbeeld veel tressé of gewoven ledermaterialen, zeker bij de sneakers.

Warme voeringen Gabor

Tijdens barre winterdagen gaat er niets boven een lekker warm paar schoenen aan je voeten. Daarvoor zijn modellen met een extra warme voering de perfecte oplossing: aan de buitenkant zien ze er even stijlvol als gewoonlijk uit, en aan de binnenkant houden ze jouw voeten lekker warm.

Gabor Bags

Steeds afgestemd op de schoenencollectie, voor een correcte prijs, met aandacht voor de trends zonder overdadig te zijn. Vanuit die visie wist Gabor al heel wat liefhebbers van zijn tassenlijn te overtuigen.

 

Gabor staat gekend om zijn perfecte match tussen een modieuze stijl en een comfortabele pasvorm. Naast het design van de schoen en de seizoenstrends wordt er dan ook veel aandacht besteed aan een optimaal draagcomfort.

Pius Gabor

Pius Gabor is het herenmerk van Gabor. Sportieve mode, draagcomfort en duurzaamheid vormen de kern van de collectie.

laarzen Gabor

Met het najaar in het vooruitzicht wordt het hoog tijd om in onze schoenkast te duiken en even te kijken welke nieuwigheden we kunnen gebruiken.

Wist u al dat Eurag Shoes - Trendlabels ook een eigen Facebookpagina heeft? We gebruiken deze pagina als extra communicatiekanaal voor onze retailers.

Pagina's