Gabor Bags

Steeds afgestemd op de schoenencollectie, voor een correcte prijs, met aandacht voor de trends zonder overdadig te zijn. Vanuit die visie wist Gabor al heel wat liefhebbers van zijn tassenlijn te overtuigen.

 

Gabor staat gekend om zijn perfecte match tussen een modieuze stijl en een comfortabele pasvorm. Naast het design van de schoen en de seizoenstrends wordt er dan ook veel aandacht besteed aan een optimaal draagcomfort.

Pius Gabor

Pius Gabor is het herenmerk van Gabor. Sportieve mode, draagcomfort en duurzaamheid vormen de kern van de collectie.

laarzen Gabor

Met het najaar in het vooruitzicht wordt het hoog tijd om in onze schoenkast te duiken en even te kijken welke nieuwigheden we kunnen gebruiken.

Wist u al dat Eurag Shoes - Trendlabels ook een eigen Facebookpagina heeft? We gebruiken deze pagina als extra communicatiekanaal voor onze retailers.

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker/medewerkster om ons team te versterken. Je zal instaan voor het onthaal, telefoon en een brede waaier aan administratieve taken, eventueel met eigen klantenportfolio.
 
Happy Halloween

31 oktober, de dag waarop we steeds vaker Halloween vieren. Deze enge feestdag wordt meer en meer een traditie bij ons. Allerlei halloweenactiviteiten schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond.

Gabor

Het nieuwe winterseizoen staat voor de deur. Dat betekent: tijd om je kledingkast onder handen te nemen en nieuwe items aanschaffen, zodat je helemaal mee bent met de nieuwste trends voor deze winter.

aunts & uncles

Zon, warme temperaturen, lichte kleding en minder files op de baan. Kortom, de zomervakantie staat voor de deur! En dat betekent : tijd voor een ontspannende reis naar het buitenland of gewoon heerlijk genieten in eigen land. Maar welke handtas neem je nu mee op reis? Of naar het pretpark?

tassen feestdagen

Nu Sinterklaas voorbij is, kunnen we beginnen aftellen naar de eindejaarsfeesten. In de periode voor de feesten moet er vaak nog veel gebeuren.

Pagina's