aunts & uncles

Zon, warme temperaturen, lichte kleding en minder files op de baan. Kortom, de zomervakantie staat voor de deur! En dat betekent : tijd voor een ontspannende reis naar het buitenland of gewoon heerlijk genieten in eigen land. Maar welke handtas neem je nu mee op reis? Of naar het pretpark?

tassen feestdagen

Nu Sinterklaas voorbij is, kunnen we beginnen aftellen naar de eindejaarsfeesten. In de periode voor de feesten moet er vaak nog veel gebeuren.

Barokprints

De laatste najaarstrend die we in de kijker zetten, zijn de barokprints.

warme voeringen

Nu het buiten stilaan frisser wordt, gaat er niets boven een lekker warm paar schoenen aan je voeten. Ideaal zijn modellen met een extra warme voering: aan de buitenkant zien ze er even stijlvol als gewoonlijk uit, en aan de binnenkant houden ze jouw voeten lekker warm.

bijzondere veters
Wanneer we naar de veterstijlen van de afgelopen seizoenen kijken, is één ding duidelijk. Een veter is al lang niet meer een gewone veter. Er wordt naar hartenlust geëxperimenteerd met verschillende materialen, veterogen en sluitingen.
Halloween

Vandaag vieren we Halloween! Een dag vol griezeligheid, waarbij we de akeligste figuren uit onze fantasie naar boven halen, huiveringwekkende taferelen voor de geest roepen en spookachtige fabels laten voortleven.

Trend Jungle Fever

Dierenprints zijn dit najaar niet weg te denken uit het modebeeld. Vooral de luipaardprint geeft de toon aan en zie je zowel in de kledingcollecties, schoencollecties als accessoires. De tijd dat dierenprints ordinair waren, zijn dus definitief voorbij.

Rollingsoft

Rollingsoft is een aparte productgroep binnen het comfort-gamma van Gabor.

Trendkleur rood

Gewoonlijk zijn najaarscollecties minder kleurrijk dan voorjaarscollecties. Voor de wintercollectie van 2018 mogen we nochtans ook op wat kleur rekenen.

40 jaar Eurag

Velen kennen ons team als het gezicht van het merk Gabor, maar Eurag Shoes is veel meer dan dat. De laatste jaren hebben we dan ook hard gewerkt om de identiteit van Eurag Shoes als bedrijf op zich in de kijker te zetten en ons verhaal te vertellen.

Pagina's