Jan en Vanessa Geurts

We willen even de tijd nemen om spannend nieuws te delen en u op de hoogte te houden van het volgende hoofdstuk in onze professionele reis.

Wist u al dat Eurag Shoes - Trendlabels ook een eigen Facebookpagina heeft? We gebruiken deze pagina als extra communicatiekanaal voor onze retailers.

Gabor biker boots witte zolen

Witte of andere lichte zolen, de meningen erover zijn verdeeld. Neem bijvoorbeeld een zwarte sneaker met witte zool. De ene vindt dat prima, terwijl de andere dat contrast toch net iets te groot vindt en liever kiest voor een donkere zool.

gabor slippers

In de zomer is niets zo heerlijk als een paar leuke slippers aan je voeten. Lekker fris en vooral ook heel gemakkelijk! Onder invloed van homewear die stevig in de lift zit, kennen slippers een groot succes. Je vindt ze dan ook in allerlei stijlen, van sportief tot gekleed.

Gabor sneaker breedtemaat

De breedtemaat van je schoen is minstens even belangrijk als je schoenmaat. Zowel te brede als te smalle schoenen zijn oncomfortabel, en net daarom is het belangrijk om een juiste breedte te kiezen.

 

Warme voeringen Gabor

Tijdens barre winterdagen gaat er niets boven een lekker warm paar schoenen aan je voeten. Daarvoor zijn modellen met een extra warme voering de perfecte oplossing: aan de buitenkant zien ze er even stijlvol als gewoonlijk uit, en aan de binnenkant houden ze jouw voeten lekker warm.

Gabor staat gekend om zijn perfecte match tussen een modieuze stijl en een comfortabele pasvorm. Naast het design van de schoen en de seizoenstrends wordt er dan ook veel aandacht besteed aan een optimaal draagcomfort.

Pius Gabor

Pius Gabor is het herenmerk van Gabor. Sportieve mode, draagcomfort en duurzaamheid vormen de kern van de collectie.

40 jaar Eurag

Velen kennen ons team als het gezicht van het merk Gabor, maar Eurag Shoes is veel meer dan dat. De laatste jaren hebben we dan ook hard gewerkt om de identiteit van Eurag Shoes als bedrijf op zich in de kijker te zetten en ons verhaal te vertellen.

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles is een eigenzinnig merk uit het Duitse Niederrhein. Sinds 2004 produceren ze lederen tassen voor zowel dames als heren, en accessoires zoals armbanden en ceinturen. Het merk heeft een heel eigen stijl die gekenmerkt wordt door een stoere uitstraling en een duurzaam karakter.

Pagina's