Aunts & Uncles

Maak kennis met de Aunts & Uncles-familie

Aunts & Uncles is een eigenzinnig merk uit het Duitse Niederrhein. Sinds 2004 produceren ze lederen tassen voor zowel dames als heren, en accessoires zoals armbanden en ceinturen. Het merk heeft een heel eigen stijl die gekenmerkt wordt door een stoere uitstraling en een duurzaam karakter. Dat komt onder andere doordat ze steeds kiezen voor robuuste, authentieke materialen. Het leder waarmee de tassen en accessoires gemaakt worden, is dan ook écht leder. Leder met hoekjes en kantjes, duurzaam en puur.

Wie een tas van Aunts & Uncles vastneemt, begrijpt meteen de filosofie van dit merk. Hun collecties zijn een hommage aan traditionele waarden zoals familie, vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit, wat trouwens ook de inspiratie vormde voor de naam van het merk.

Elke collectie heeft een eigen verhaal bij Aunts & Uncles en vormt als het ware een familie op zich. Het merk gaat hier op een heel creatieve manier mee om. Zo bestaat er bijvoorbeeld de collectie ‘grandma’s luxury club’ –  charmante, preppy tassen boordevol originaliteit –  of ‘the candy shop’ met ludieke namen zoals ‘coconut roll’, ‘chocolate chip’ en ‘bittersweet’. Deze concepten worden tot in de kleinste details uitgewerkt en het plaatje klopt dan ook volledig.  En misschien nog het belangrijkst van allemaal: op deze manier creëert Aunts & Uncles een uiterst unieke, originele merkbelevenis.

De designs van het merk zijn tijdloos, en het contrast tussen traditie en moderniteit is nooit ver zoek. En of het nu gaat om een handtas of armband: de producten van Aunts & Uncles zijn steeds 'styled with care'. Daarom zal je bij Aunts & Uncles ook geen massaproducten vinden. Elke tas werd met de grootste zorg en liefde gemaakt, en wordt net daarom op prijs gesteld.

Zoals het een goede familie betaamt, heeft elke collectie bij Aunts & Uncles zijn vaste waarden – artikelen die zowel in de zomer als in de winter beschikbaar zijn. Naast deze basisitems brengt het merk ook elk seizoen enkele nieuwigheden. Zo hebben we voor HW18 een volledig nieuwe familie: aunts Sophie’s cats! Bereid je maar voor om kennis te maken met Abigail, Anabel, Rosalie, Paula en Mathilda. Wij vinden deze collectie alvast purr-fect!