Ontdek onze collecties

Gabor

Het Duitse schoenmerk Gabor maakt al meer dan zes decennia vrouwenvoeten gelukkig met comfortabele en stijlvolle schoenen. Elke schoen is gemaakt met respect voor elke voet, dankzij de verschillende pasvormen die Gabor aanbiedt in zijn uitgebreide collectie. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsvolle schoenen die een genot zijn om te dragen en er bovendien stijlvol uitzien.

Pius Gabor

Pius Gabor is het herenschoenenmerk van de firma Gabor, vernoemd naar de oprichter van het bedrijf. De collectie van Pius is gericht op sneakers en boots, en biedt een frisse interpretatie van de belangrijkste schoentypes binnen het herensegment. Sportiviteit, kwaliteit en stijl staan daarbij centraal.

Gabor Bags

Sinds 2001 werkt Gabor samen met de firma Beheim voor de handtassencollectie. Deze bestaat uit een seizoengebonden collectie een een basiscollectie met NOS-modellen (never out of stock). Zo bieden ze een waaier aan modellen, kleuren en prints, steeds aangepast aan de huidige trends en netjes afgestemd op de schoenencollectie.

Smaak | Amsterdam

Smaak | Amsterdam, dat zijn tijdloze en moderne lederen handtassen die nieuw zijn in ons aanbod. De collectie is geïnspireerd door de stedelijke buzz van hometown Amsterdam, met veelzijdige ontwerpen die getuigen van ingetogen elegantie.

Parise

Als je voor een tas van Parise kiest, kies je voor een unieke tas. De tassen worden met de hand gemaakt op traditionele weefgetouwen en vakkundig omgetoverd tot prachtige en unieke stukken.

Sticks and Stones

Sticks and Stones werd opgericht in de late jaren ’70 als een jong, vintage ledermerk in Amsterdam. De designs werden voorgesteld aan het bekende ‘Waterlooplein’ in het hartje van Amsterdam. In die tijd kon je hier vele jonge en innovatieve designers terugvinden.

We willen even de tijd nemen om spannend nieuws te delen en u op de hoogte te houden van het volgende hoofdstuk in onze professionele reis.

Alle Nieuwsberichten