Ontdek onze collecties

Gabor

Het Duitse schoenmerk Gabor maakt al meer dan zes decennia vrouwenvoeten gelukkig met comfortabele en stijlvolle schoenen. Elke schoen is gemaakt met respect voor elke voet, dankzij de verschillende pasvormen die Gabor aanbiedt in zijn uitgebreide collectie. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsvolle schoenen die een genot zijn om te dragen en er bovendien stijlvol uitzien.

Pius Gabor

Pius Gabor is het herenschoenenmerk van de firma Gabor, vernoemd naar de oprichter van het bedrijf. De collectie van Pius is gericht op sneakers en boots, en biedt een frisse interpretatie van de belangrijkste schoentypes binnen het herensegment. Sportiviteit, kwaliteit en stijl staan daarbij centraal.

Gabor Bags

Sinds 2001 werkt Gabor samen met de firma Beheim voor de handtassencollectie. Deze bestaat uit een seizoengebonden collectie een een basiscollectie met NOS-modellen (never out of stock). Zo bieden ze een waaier aan modellen, kleuren en prints, steeds aangepast aan de huidige trends en netjes afgestemd op de schoenencollectie.

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles produceert sinds 2004 hoogwaardige tassen en accessoires, die enerzijds een hommage zijn aan traditionele waarden zoals familie, vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit, en die anderzijds voortkomen uit de wil om iets moois te creëren uit robuuste, authentieke materialen.

Sticks and Stones

Sticks and Stones werd opgericht in de late jaren ’70 als een jong, vintage ledermerk in Amsterdam. De designs werden voorgesteld aan het bekende ‘Waterlooplein’ in het hartje van Amsterdam. In die tijd kon je hier vele jonge en innovatieve designers terugvinden.

Wist u al dat Eurag Shoes - Trendlabels ook een eigen Facebookpagina heeft? We gebruiken deze pagina als extra communicatiekanaal voor onze retailers.

Alle Nieuwsberichten