Ontdek onze collecties

Gabor

Het Duitse schoenmerk Gabor maakt al meer dan zes decennia vrouwenvoeten gelukkig met comfortabele en stijlvolle schoenen. Elke schoen is gemaakt met respect voor elke voet, dankzij de verschillende pasvormen die Gabor aanbiedt in zijn uitgebreide collectie. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsvolle schoenen die een genot zijn om te dragen en er bovendien stijlvol uitzien.

Gabor Bags

Sinds 2001 werkt Gabor samen met de firma Beheim voor de handtassencollectie . Deze bestaat uit een waaier aan modellen, kleuren en prints, steeds aangepast aan de huidige trends en schoenencollectie. De tassen zijn bovendien gemaakt van hoogwaardig imitatieleder, wat ervoor zorgt dat ze aan zeer attractieve prijzen aangeboden kunnen worden.

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles produceert sinds 2004 hoogwaardige tassen en accessoires, die enerzijds een hommage zijn aan traditionele waarden zoals familie, vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit, en die anderzijds voortkomen uit de wil om iets moois te creëren uit robuuste, authentieke materialen.

Bridas

Bridas is een Spaans handtassenmerk dat gloednieuw is op de Belgische markt. De tassen zijn gemaakt van leder en worden volledig ontworpen en geproduceerd in het eigen atelier van Bridas. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden om een persoonlijk design te creëren. Dit is meteen ook de grootste troef van het merk, want zo krijgt iedere tas een unieke look.

Binnari

Binnari werd in 2015 opgericht en is het ledervrije zusje van het merk Bridas. Binnari biedt een uitgebreide collectie van shoppers, clutches, portefeuilles en schoudertassen. De tassen hebben een rijke, elegante uitstraling en zijn steeds afgestemd op de nieuwste trends.

Camel Active Bags

Camel Active Bags brengt robuuste, sportieve tassen voor dames én heren die van reizen, avontuur en het buitenleven houden. Allerlei functionele details en praktische snufjes lopen dan ook als een rode draad doorheen de collectie. Denk bijvoorbeeld aan handige opbergvakjes, een band om je tas makkelijk aan de trekstang van een trolley te bevestigen en zelfs RFID-blocking. 
 

Zon, warme temperaturen, lichte kleding en minder files op de baan. Kortom, de zomervakantie staat voor de deur! En dat betekent : tijd voor een ontspannende reis naar het buitenland of gewoon heerlijk genieten in eigen land. Maar welke handtas neem je nu mee op reis? Of naar het pretpark?

Alle Nieuwsberichten