Ontdek onze collecties

Gabor

Het Duitse schoenmerk Gabor maakt al meer dan zes decennia vrouwenvoeten gelukkig met comfortabele en stijlvolle schoenen. Elke schoen is gemaakt met respect voor elke voet, dankzij de verschillende pasvormen die Gabor aanbiedt in zijn uitgebreide collectie. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsvolle schoenen die een genot zijn om te dragen en er bovendien stijlvol uitzien.

Pius Gabor

Pius Gabor is het herenschoenenmerk van de firma Gabor, vernoemd naar de oprichter van het bedrijf. De collectie van Pius is gericht op sneakers en boots, en biedt een frisse interpretatie van de belangrijkste schoentypes binnen het herensegment. Sportiviteit, kwaliteit en stijl staan daarbij centraal.

Gabor Bags

Sinds 2001 werkt Gabor samen met de firma Beheim voor de handtassencollectie. Deze bestaat uit een seizoengebonden collectie een een basiscollectie met NOS-modellen (never out of stock). Zo bieden ze een waaier aan modellen, kleuren en prints, steeds aangepast aan de huidige trends en netjes afgestemd op de schoenencollectie.

Inyati

INYATI is een lifestylemerk dat staat voor stijlvolle, urban vrouwen die de wereld willen veroveren. Het merk biedt modieuze accessoires, waaronder hippe zonnebrillen en vegan handtassen.

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles produceert sinds 2004 hoogwaardige tassen en accessoires, die enerzijds een hommage zijn aan traditionele waarden zoals familie, vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit, en die anderzijds voortkomen uit de wil om iets moois te creëren uit robuuste, authentieke materialen.

Smaak | Amsterdam

Smaak | Amsterdam, dat zijn tijdloze en moderne lederen handtassen die nieuw zijn in ons aanbod. De collectie is geïnspireerd door de stedelijke buzz van hometown Amsterdam, met veelzijdige ontwerpen die getuigen van ingetogen elegantie.

We willen even de tijd nemen om spannend nieuws te delen en u op de hoogte te houden van het volgende hoofdstuk in onze professionele reis.

Alle Nieuwsberichten