Gabor

Het Duitse schoenmerk Gabor maakt al meer dan zes decennia vrouwenvoeten gelukkig met comfortabele en stijlvolle schoenen. Elke schoen is gemaakt met respect voor elke voet, dankzij de verschillende pasvormen die Gabor aanbiedt in zijn uitgebreide collectie. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsvolle schoenen die een genot zijn om te dragen en er bovendien stijlvol uitzien.

Een stukje historie: In 1949 zette Gabor de eerste stappen in haar succesverhaal. De broers Bernhard en Joachim Gabor richten een schoenfabriek op nabij Hamburg. In 1965 verhuist Gabor naar het nieuwe hoofdkantoor in Rosenheim. Met de frisse wind die dankzij Achim Gabor - zoon van Joachim - door het bedrijf waait, zit het schoenenlabel vanaf 2005 in een stroomversnelling.

Jaarlijks worden er tien miljoen paar kwaliteitsschoenen geproduceerd. Met meer dan 400 modellen in huis en 1.600 kleurvarianten spreekt Gabor een enorm breed publiek aan. Al vanaf de beginjaren ligt de kracht van Gabor in een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding. Zo werkt Gabor ook met verschillende breedtematen. Bovendien bestaat een groot deel van de collectie uit modellen met uitneembaar voetbed voor het plaatsen van de eigen steunzolen. De collecties van Gabor bewijzen dat comfort en stijl matchen.