Gabor

Het Duitse schoenmerk Gabor maakt al meer dan zes decennia vrouwenvoeten gelukkig met comfortabele en stijlvolle schoenen. Elke schoen is gemaakt met respect voor elke voet, dankzij de verschillende pasvormen die Gabor aanbiedt in zijn uitgebreide collectie. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsvolle schoenen die een genot zijn om te dragen en er bovendien stijlvol uitzien.

Een stukje historie: In 1949 zette Gabor de eerste stappen in haar succesverhaal. De broers Bernhard en Joachim Gabor richten een schoenfabriek op nabij Hamburg. In 1965 verhuist Gabor naar het nieuwe hoofdkantoor in Rosenheim. Met de frisse wind die dankzij Achim Gabor - zoon van Joachim - door het bedrijf waait, zit het schoenlabel vanaf 2005 in een stroomversnelling.

Jaarlijks worden er tien miljoen paar schoenen geproduceerd. Met meer dan 400 modellen in huis en 1.600 kleurvarianten spreekt Gabor een enorm breed publiek aan. Al vanaf de beginjaren ligt de kracht van Gabor in een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding, zeker op vlak van comfort. Gabor wekt bijvoorbeeld met verschillende breedtematen, en verschillende modellen hebben een uitneembaar voetbed zodat je het kan vervangen door je eigen steunzolen. Kortom, de collecties van Gabor bewijzen dat comfort en stijl matchen.