warme voeringen

Warme voeringen

Nu het buiten stilaan frisser wordt, gaat er niets boven een lekker warm paar schoenen aan je voeten. Ideaal zijn modellen met een extra warme voering: aan de buitenkant zien ze er even stijlvol als gewoonlijk uit, en aan de binnenkant houden ze jouw voeten lekker warm.

Gabor voorziet daarom in zijn wintercollecties steeds een aanbod aan verschillende voeringen, van een iets dikkere melangevoering voor tijdens de herfstperiode tot een lamswollen voering voor de echte koukleumen onder ons.

Hieronder leggen we de belangrijkste verschillen uit. Zo kan je de voering kiezen die het best bij jouw activiteiten past. Of je nu een winterwandeling maakt, op de kerstmarkt rondkuiert of gaat kerstshoppen: met de warme voeringen van Gabor heb je deze winter alvast geen koude voeten meer!

Microvoering

Microvoering is de standaard textielvoering bij Gabor en wordt naast een lederen voering het vaakst gebruikt. Je vindt deze voering dan ook bij allerlei modellen, van sneakers tot laarzen en enkellaarzen.

Melangevoering

Melangevoering is iets warmer en dikker dan microvoering. Ze is daarom ook ideaal voor de herfst, wanneer het toch opmerkelijk frisser wordt, maar nog niet ijskoud. Melangevoering is slijtvast en vochtregulerend, zo blijven je voeten heerlijk warm en droog.

Nicki’-voering

‘Nicki’-voering bestaat uit een  pluche, fluweelachtig materiaal. Dit materiaal is warmte-isolerend, droogt snel en voert vocht af. ‘Nicki’-voering is dan ook de perfecte keuze voor de eerste koudeprik.

Weblamm

Weblamm is een dikke, synthetische voering die lekker zacht aanvoelt. Dankzij de ademende eigenschappen van deze stof is weblamm ideaal voor ijzige, winterse temperaturen.

Lammfell

Lammfell is een heerlijk zachte, lamswollen voering en is de warmste voering in het aanbod van Gabor. De perfecte keuze dus voor barre winterdagen met sneeuw.