Warme voeringen Gabor

Warme voeringen

Tijdens barre winterdagen gaat er niets boven een lekker warm paar schoenen aan je voeten. Daarvoor zijn modellen met een extra warme voering de perfecte oplossing: aan de buitenkant zien ze er even stijlvol als gewoonlijk uit, en aan de binnenkant houden ze jouw voeten lekker warm.

Gabor voorziet daarom in zijn wintercollecties steeds een aanbod aan verschillende voeringen, van een iets dikkere melangevoering die ideaal is tijdens de herfstperiode tot een lamswollen voering voor de echte koukleumen onder ons.

Hieronder leggen we de belangrijkste verschillen uit. Zo kan je de voering kiezen die het best past bij jouw activiteiten. Of je nu een stevige winterwandeling maakt of kerstcadeautjes gaat shoppen: met de warme voeringen van Gabor heb je deze winter alvast geen koude voeten meer!

Microvoering

Microvoering is de standaard voering bij Gabor. Het is een textielvoering, die naast een lederen voering het vaakst gebruikt wordt. Je vindt dit type voering dan ook bij allerlei modellen, van sneakers tot laarzen en enkellaarzen.

Melangevoering

Melangevoering bestaat uit een vilt-achtigmateriaal iets warmer en dikker dan microvoering. Ze is daarom ook ideaal voor de herfst, wanneer het toch opmerkelijk frisser wordt, maar nog niet ijskoud. Melangevoering is slijtvast en vochtregulerend, zo blijven je voeten heerlijk warm en droog.

Nicki’-voering

‘Nicki’-voering bestaat uit een pluche, fluweelachtig materiaal dat een doet denken aan teddybeerstof. Dit materiaal is warmte-isolerend, droogt snel en voert vocht af. ‘Nicki’-voering is dan ook de perfecte keuze voor de eerste koudeprik.

Flausch

Flausch is een zachte wollen stof met een harige structuur, vergelijkbaar met die van een fleecedenktje. Heerlijk warm dus.

Weblamm

Weblamm is een dikke, synthetische voering die lekker zacht aanvoelt. Dankzij de ademende eigenschappen van deze stof is weblamm ideaal voor ijzige, winterse temperaturen.

Lammfell

Lammfell is een heerlijk zachte, lamswollen voering en is de warmste voering in het aanbod van Gabor. De perfecte keuze dus voor barre winterdagen met sneeuw.